Επικοινωνία

Zararis wines

Αγχίαλος, 30ης Ιουλίου 29
Τ.Κ 57011 Θεσσαλονίκη.

Τηλ: 2310 722 006
Fax: 23310 93013
Κιν: 697 165 5529
E-mail: info@zarariswines.gr

Πως θα μας βρείτε ...

Oι αμπελώνες και το οινοποιείο Ζαράρη βρίσκονται στην Αγχίαλο,
14 χιλ. δυτικά της πόλης της Θεσσαλονίκης, στον Δήμο του Αγίου Αθανασίου.

Για να έρθετε από την Θες/νίκη, ακολουθείτε την οδό Μοναστηρίου που σας οδηγεί στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών.Αφού διασχίσετε ευθεία το κέντρο του Δήμου Εχεδόρου και χωρίς να στρίψετε καθόλου, στο 14ο χιλ. θα συναντήσετε στο δεξί σας χέρι την ταμπέλα με την ένδειξη «Δρόμοι του κρασιού.....». Αμέσως θα στρίψετε στη διασταύρωση δεξιά και  θα δείτε την ταμπέλα   «Καλώς ήρθατε στη Γιορτή Κρασιού Αγχιάλου».

Ακολουθώντας ευθεία το δρόμο και διασχίζοντας το μικρό χωριό, 50 μ. μετά τους φωτεινούς σηματοδότες, πάνω στον κεντρικό δρόμο, στα αριστερά βρίσκεται το οινοποιείο Γεωργίου Ζαράρη και σε 200 μ. περιμετρικά του χωριού οι ιδιόκτητοι αμπελώνες του.

Για να έρθετε από δυτικά ακολουθείτε και πάλι την παλαιά εθνική οδό Αθηνών και αφού έχετε περάσει τα χωριά Χαλκηδόνα, Κάτω Γέφυρα, αφήνετε στα δεξιά σας το χωριό Άγιος Αθανάσιος και στην ταμπέλα «Δρόμοι του Κρασιού», στρίβετε αριστερά στην διασταύρωση και διασχίζοντας  το χωριό της Αγχιάλου φτάνετε στο Οινοποιείο μας.

Η Αγχίαλος συνδέεται βέβαια και με αστικές συγκοινωνίες με την πόλη της Θες/νίκης, με τακτικά δρομολόγια ( κάθε μισή ώρα) από τον κεντρικό Σταθμό Λεοφορείων  «Μακεδονία». Εάν λοιπόν το  επιθυμείτε μπορείτε να έρθετε χρησιμοποιώντας το αστικό λεωφορείο και να κατεβείτε στη δεύτερη στάση, στο κέντρο του χωριού, απέναντι ακριβώς από το Οινοποιείο μας.

Η διαδρομή με το αυτοκίνητο από το κέντρο  της Θεσσαλονίκης διαρκεί μόλις 20΄ λεπτά, ενώ  με το λεωφορείο λίγο περισσότερο, 30΄ λεπτά. Είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση έχετε την ευκαιρία για μια απόδραση από  το γεμάτο ένταση και άγχος σκηνικό της πόλης και να επισκεφτείτε μια από τις ωραιότερες γωνιές της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι περίπατοι στις ολοπράσινες, πευκοφυτεμένες γειτονιές του χωριού, γύρω από το οινοποιείο  σε συνδυασμό με την δυνατότητα επίσκεψης και περιήγησης σας  στους  Ιδιόκτητους Αμπελώνες μας, προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες ξεκούρασης, αλλά και  σημαντικές γνώσεις για τις  Αμπελοοινικές Δημιουργίες μας!

χαρτης zarariswines

Zararis wines

Αγχίαλος, 30ης Ιουλίου 29
Τ.Κ 57011 Θεσσαλονίκη.

Τηλ: 2310 722 006
Fax: 23310 93013
Κιν: 697 165 5529
E-mail: info@zarariswines.gr

© 2009 - 2024 ZararisWines. All rights reserved.